не съм точно специалист по коли, ама дали акумулатора е добре, веднъж бившия ми форд откачи директно на кръстовището почна да мига като коледна елха, та след известно време си отиде батерията )))
Известие
Collapse
No announcement yet.
Колата ми мига като коледна елха
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от kabamitov Покажи съобщениетози път провери масата при акумулатора хваната е в страни от акумулатора прегледай там
Свалих го днес почистих масата към корпуса и всички клеми и сега свири нормално.
Алфа 166 2.4 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от Росен Желев Покажи съобщениеСвалих го днес почистих масата към корпуса и всички клеми и сега свири нормално.
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Romeo
Comment
-
При мен е същата история от Коледа... Свалях, мерих, чистих, пръсках с контактен спрей - без ефект. Сега карам без музика, макар че подивявам от каталожните (и не само) шумове на дъртото жтд...
155 1,6 TS 16V `96
166 2,4 JTD `99
147 1,9 JTDm 8V `07
Comment
-
Първоначално публикувано от endeavour Покажи съобщениеПри мен е същата история от Коледа... Свалях, мерих, чистих, пръсках с контактен спрей - без ефект. Сега карам без музика, макар че подивявам от каталожните (и не само) шумове на дъртото жтдАлфа 166 2.4 JTD
Comment
-
Проверете
Проверете си ICSа. Самото устройство може да има проблем. Почистете си контактите на входа на устройството, замерете какви токове идват до него, и ако всичко е наред - закарайте да го погледнат в някой тв и радио сервиз.ALFA ROMEO 166 2.4 JTDm '04 NEW
LANCIA PHEDRA 2.2 Jtd '02 - Older
ALFA ROMEO 166 2,4 JTD '98 - Older
Comment
Comment